Короткий опис
Немає сенсу витрачати години на ліплення голубців на всю родину, коли є рецепт пирога, що не поступається за смаковими якостями.
Опис рецепту
Для приготування вам згодяться ті ж самі інгредієнти, що і для звичайних голубців, лише спосіб приготування буде дещо іншим. Спосіб виготовлення пропонує група Smaki Raju.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Попарте капусту, щоб її листя було м'яким. Зваріть рис та вистудіть до холодного. Посмажте на олії цибулю та додайте часник. Змішайте усю начинку з фаршем. Далі помастіть форму оліют чи маслом та викладіть листя капусти у формі для пирога таким чином, щоб воно звисало. Заповніть начинкою та зліпіть капусту зверху. Маса має тісно наповнювати форму (бо на відміну від пирога з тіста, вона не росте). Випікайте 90 хвилин при температурі 180 градусів у духовці. Їжте гарячим з додаванням соусу або сметани.