Короткий опис
Популярну на Київщині ягоду чорниц можна застосувати для приготування неймовірно смачної вівсянки за рецептом Принцеси Діани.
Приготування20
Порції2
СкладністьЛегко
Опис рецепту
Рецепт розповів Даррен Макгреді, колишній шеф-кухар Принцеси Уельської. Він казав, що Діана часто готувала прості страви, пише NV Food.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Додайте апельсиновий сік до вівсянки, перемішайте, накрийте плівкою і поставте в холодильник на ніч. Додайте грецький йогурт, мед і лимонний сік. Натріть половину яблука на тертці, додайте до вівсянки та перемішайте. Додайте пів склянки чорниці і знову перемішайте. Прикрасьте рештою чорниці та волоськими горіхами.