Тим, кому цікаво, як українське суспільство відреагувало на початок війни в контексті їжі, звичок харчування і сприйняття голоду, варто відвідати лекцію.
Анонсували захід у Музеї Києва.
Запрошують всіх 20 липня о 14:00. Лекторка – Алла Петренко-Лисак- кандидатка соціологічних наук, доцентка факультету соціології КНУ імені Тараса Шевченка. Дослідницькі інтереси: соціологія простору і часу, соціокультурна антропологія, урбаністика та постмодерн.
Під час лекції дізнаєтесь:
– як трансформувалися практики харчування від 2022 року;
– як українське суспільство відреагувало на початок війни в контексті їжі, звичок харчування і сприйняття голоду;
– які соціокультурні практики в контексті гастрономії з’явились в суспільстві та що стається з людьми, які живуть під час війни.
- Де: у просторі виставки «На фестини до Києва. Смачна історія крізь віки» (3-й поверх)
- Вартість: за ціною вхідного квитка (160/80 грн)
- Без реєстрації
А для того, щоб «зануритись» в атмосферу майбутньої лекції – пропонуємо вам ознайомитися з візуальним есеєм лекторки – “Їжа (до) останнього дня”:
Відомо, є топ‑5 нових локацій на ВДНГ, які варто відвідати.